Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/vaismaan/public_html/wp-includes/class-wp-site-query.php on line 538
Vaismaan suku
Yli 475 vuotta historiaa
VAISMAAN SUKU

Yli 475 vuotta historiaa - ja olemme ylpeitä joka hetkestä !

Tarinat

Vaismaan suku on levittäytynyt monille elämänalueille ja maantieteellisesti eri mantereille. Suvun jäsenistä riittää kiinnostavaa kerrottavaa suvun jäsenille ja muillekin. Sukuseura kerää tarinoita sekä kantajäsenistä, Israel ja Susanna Vaismaan lapsista, että nuoremmista suvun jäsenistä.

Tarinoita julkaistaan tällä sivulla. Sukuseura pitää toivottavana, että niitä voitaisiin julkaista muutoinkin mm. sukukokousten sekä sukukirjan päivitysten yhteydessä. Tarinoista saataneen aineistoa seuraavien sukukokousten ohjelmien laatijoille.

Kerro tarina

Sukuseura toivoo tarinoita suvun jäseniltä ja myös muilta sukua tuntevilta.

Teksteinä olevat tarinat lähetetään mieluiten alla olevan lomakkeen viestikentässä. Liitetiedostoina (doc- tai rtf-tallennus) tarinoita voi lähettää sukuseuralle osoitteeseen vaismaa(at)vaismaansuku.fi. Lähetä aina myös lomake yhteystietoineen. Sukuseuran sivujen toimitus editoi tarvittaessa tekstejä.

Kuvat voivat liittyä teksteihin tai kertoa sellaisinaan tarinoita. Kuvat lähetetään joko liitetiedostoina osoitteeseen vaismaa(at)vaismaansuku.fi tai tulosteina sukuseuran sivujen toimitukseen os. Marko Penttala, Yrttitie 11, 48800 KOTKA. Lähetä myös kuvista aina myös lomake yhteystietoineen. Muista kertoa, keillä on kuvien tekijänoikeus ja kuka kuvat omistaa. Kuvilla tulee olla tekijänoikeuden haltijan sekä kuvien omistajan julkaisulupa.

Äänitteinäkin tarinoita kerätään. Ne lähetetään cd:lla sukuseuran sivujen toimitukseen, os. yllä tai äänitiedostona sukuseuran sähköpostiosoitteeseen.

Tiedustelut
vaismaa(at)vaismaansuku.fi

Tarinat

Erilainen joulu
Rakkauden joulu
Muistelmia Matti-paapasta
Suvun kovat koettelemukset 300 vuotta stten
W.J.Penttalan Pohjankyrö -runo
Sävelletty Pohjankyrö-runo (pdf)
Sanni Pirilä
Matti ja Serafia